Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού

Ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017, 22:17 Αξιότιμες κυρίες, Αξιότιμοι κύριοι, των φορέων εργαζομένων και συνταξιούχων, που μας έχετε στηρίξει μέχρι σήμερα.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α αποφάσισε να προβεί σε «Πενθήμερη Προειδοποιητική Κινητοποίηση» έξω από το Υπουργείο Εργασίας, μέρα και νύχτα, από 23 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2017.
Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α, που δυστυχώς μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, αγωνίζεται ενάντια σε όσα καθορίσθηκαν με το άρθρο 12 του ν.4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου) και ειδικότερα για την άρση των ηλικιακών κριτηρίων χορήγησης Σύνταξης Χηρείας και την επαναφορά του ποσοστού χορήγησης σύνταξης στο 70% του εκλιπόντος.
Ο αγώνας μας αφορά και τους παλαιούς συνταξιούχους χηρείας αφού σε περίπτωση που δεν θα έχει αίσιο τέλος, όπως έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν, το πιθανότερο είναι να έρθει και η σειρά τους, ιδίως σε ότι αφορά το ποσοστό χορήγησης Σύνταξης Χηρείας, που στους δικαιούμενους από 13 Μαΐου 2016 και μετά, καθορίσθηκε σε ποσοστό 50% της σύνταξης που θα εδικαιούτο ο εκλιπών.
Το ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α σας παρακαλεί να την στηρίξετε με τη φυσική σας παρουσία έστω και για λίγες ώρες.
Ευελπιστούμε στην παρουσία των μελών των ΔΣ, όποια ημέρα και ώρα οι λοιπές υποχρεώσεις σας το επιτρέψουν.
Παρακαλούμε για την ανάρτηση του παρόντος μαζί με τη συνημμένη εικόνα που θα είναι και το logo της κινητοποίησης στα blog ή ιστοσελίδες που διαθέτετε. Παρακαλούμε επίσης όπως ενημερώσετε δημοσιογράφους που γνωρίζετε για την πραγματοποίηση της εν λόγω κινητοποίησης.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Με εκτίμηση​ Για το ΔΣ του Συλλόγου Α​Ξ.Ι.Α
H Πρόεδρος: Σαμαρά - Κύρκου Λαμπρινή (Λάρισα - 6980986982)
Α' Αντιπρόεδρος: Δεληγιάννη -Σλαβάκη Καλλιόπη (Αθήνα - 6973500143)