• 3

  Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 6

  Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 7

  Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 9

  Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 10

  Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 1

  Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 2

  Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού

 Κανονισμός Παραθερισμού ΕΑΑΝ (ΚΑ.ΠΑ.ΕΑΑΝ)

Κάρτες Εισόδου ΘΑΝ Δικαιούνται: Τέκνα των 'εν ενεργεία' & 'εν αποστρατεία' Αξιωματικών.  

 

ΕΑΑΝ
ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ 2016 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  1. ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Η ΕΑΑΝ.
  2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ, ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΑΑΝ.
  3. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΤΕΡΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.
  4. ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ-ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ E-MAIL Ή ΦΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ E-MAIL ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, Η ΕΑΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΦΑΞ, ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ).
  5. ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΜΕΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2014 ΚΑΙ 2015, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ E-MAIL Ή ΦΑΞ ΟΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2014 Ή 2015 ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
  6. EMAIL ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΑΞ ΣΤΟ : 211.760.3901
  7. Η ΕΑΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2016 ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΑΠΟΗΧΟΙ» ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΑΑΝ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗ

Go to top