• 3

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 6

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 7

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 9

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 10

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 1

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 2

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

     Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 έγιναν τα εγκαίνια των νεοαποκτηθέντων Γραφείων της ΕΑΑΝ στα Χανιά για τις ανάγκες του Παραρτήματος ΕΑΑΝ Κρήτης. Τα Γραφεία αποκτήθηκαν αποκλειστικά με πόρους της ΕΑΑΝ μετά από τριών ετών έντονες προσπάθειες και είναι η πρώτη αγορά ακινήτου που διενήργησε η ΕΑΑΝ από την ίδρυσή της εδώ και 40 χρόνια. Στην τελετή των εγκαινίων που έγινε παρουσία του Προέδρου της ΕΑΑΝ Αντιναυάρχου εα Σπ. Περβαινά ΠΝ, του Αντιπροέδρου της ΕΑΑΝ Αντιναυάρχου εα Θ. Γερούκη ΠΝ, του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΑΝ Αντιπλοιάρχου (Ε) Γ. Τζικάκη και των Μελών του ΔΣ/ΕΑΑΝ Υποναυάρχου (ΥΙ) εα Α. Παρασκευόπουλου , Υποναυάρχου (Ο) εα Γ. Τσαπράζη , Υποναυάρχου ΛΣ εα Δ. Παπαζαφείρη , Αρχιπλοιάρχου (Διδ) εα Ι. Αγγελόπουλου και Αντιπλοιάρχου (Ε) εα Γ. Γεωργακόπουλου, παρέστησαν τα Μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΝ/ΚΡΗΤΗΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντιπλοίαρχο (Ε) εα Χ. Δρακάκη, εκπρόσωποι των Τοπικών και Στρατιωτικών Αρχών, σημαίνοντα Μέλη της τοπικής κοινωνίας και μεγάλος αριθμός συναδέλφων. Όλοι οι παριστάμενοι απόλαυσαν τον ωραίο αυτό χώρο και ευχήθηκαν να είναι καλότυχος και αυτός να αποτελέσει την αρχή για μελλοντικές αγορές και στα άλλα Παραρτήματα της ΕΑΑΝ.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ 
  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΝ ΚΡΗΤΗΣ

     Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 σε μια λαμπρή τελετή με συμμετοχή των τοπικών Στρατιωτικών Αρχών και σημαινόντων μελών της κοινωνίας των Χανίων και με μεγάλη προσέλευση συναδέλφων του Παραρτήματός μας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ιδιόκτητου ακινήτου της ΕΑΑΝ Παράρτημα Κρήτης, που στεγάζεται πλέον η λέσχη μας. Ο αγώνας τριών ετών δικαιώθηκε χάρη στην επιμονή στο στόχο όλων των παραγόντων που συνέβαλλαν στη προσπάθεια όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Ν. Αντιναύαρχος ε.α. Σ. Περβαινάς ΠΝ.
     Με την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Σ Ε.Α.Α.Ν. και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε για να φτάσουμε στη πολυπόθητη υπογραφή του συμβολαίου αγοράς, τελικά το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η πίστη και η θέληση όλων μας να αφήσουμε στις επόμενες γενεές των αποστράτων ένα χώρο αντάξιό τους, μας όπλισε με ψυχική δύναμη και θάρρος ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και η επιμονή όλων να στεφθεί με επιτυχία.
     Τη τελετή των εγκαινίων τίμησαν με τη παρουσία τους ο Πρόεδρος, και η πλειονότητα των  Μελών του ΔΣ της Ε.Α.Α.Ν.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Ν απονομή τιμητικών διπλωμάτων στου διατελέσαντες Προέδρους του Παραρτήματος μας:
α.- Ανθυποπλοίαρχο Π.Ν. ε.α. Σταμάτη Χατζημιχαήλ
β.- Αντιναύαρχο Π.Ν. ε.α. Κων/νο Μανιουδάκη
γ.- Αντιναύαρχο Π.Ν. ε.α. Γεώργιο Αποστολάκη
δ.- Αντιπλοίαρχο Π.Ν. ε.α. Χαράλαμπο Δρακάκη
     Οι  Παριστάμενοι θαύμασαν τον νέο υπέροχο χώρο και τα εγκωμιαστικά τους σχόλια μας γέμισαν χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια. Επίσης, κατά τη λήξη των εκδηλώσεων για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης είχαμε τη τιμή να μας επισκεφτεί ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χριστίδης ΠΝ, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τον ωραίο αυτό χώρο.
     Τελειώνοντας, θα θέλαμε για ακόμη μια φορά δημοσίως, να απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Ν Αντιναύαρχο ε.α. Σ. Περβαινά ΠΝ και τα Μέλη του Δ.Σ. , για την μέγιστη συνεισφορά τους στην υλοποίηση ενός οράματος που ικανοποίησε όχι μόνο το σύνολο των μελών μας, αλλά και δημιούργησε την αφετηρία για τη πραγματοποίηση και άλλων παρόμοιων ενεργειών που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάδειξη, προβολή και την συνέχιση των θεσμών  της Ε.Α.Α.Ν (Παραρτημάτων) με τις τοπικές κοινωνίες.

Go to top