• 3

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 6

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 7

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 9

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 10

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 1

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 2

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 σε μια σεμνή τελετή τιμήσαμε στο Κατάκολο σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου την 58η μνήμη θανάτου του Μοναδικού Πυργιώτη ΗΡΩΑ του Πολεμικού μας Ναυτικού, Πλοιάρχου εα ΜΙΛΤΩΝΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΝ παρουσία των συγγενών του: Κου Β. Ιατρίδη, Κου Β. Δεσποτόπουλου και της συζύγου του Κας Ι. Δεσποτοπούλου.
Στην τελετή παραβρέθηκαν οι:
Υφυπουργός Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκης, Εκπρόσωπος της Π.Ε. Ηλείας Χ. Αριστειδόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου Γ. Λιατσής, Αντιδήμαρχοι Α. Αγγελακοπούλου, Ν. Ζουμπάκης, Π. Μπόμπορης, ο Διοικητής της ΝΔΙ Αντιπλοίαρχος Π. Τριαντόπουλος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ, ο Διοικητής ΣΕΤΤΗΛ Αντισυνταγματάρχης Κ. Σμυρνής, ο Υποδιοικητής της ΠΥ Πύργου Κ. Κασταριώτης, εκπρόσωπος του Διοικητού της 117 Π.Μ., ο Λιμενάρχης Κατακόλου Πχης ΛΣ Δ. Παπαηλίου, ο Πρόερδος της ΕΑΑΝ Αντιναύαρχος εα Σπ. Περβαινας ΠΝ και το μέλος του ΔΣ Υποναύαρχος εα Κ. Ξύτσας ΠΝ, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Υ/Β Αντιναύαρχος εα Π. Ραδίτσας ΠΝ, οι επικεφαλής παρατάξεων του Δήμου Πύργου κ.κ. Π. Αντωνακόπουλος και Ι. Αργυρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΑΚ Ηλείας Κος Π. Μπηλιώνης, ο Πρόεδρος ΤΔ Λεχαινών Κος Γ. Γαλάτης, η Πρόεδρος του ΤΔ Ν. Φιγαλείας Κα Ο. Κατσάμπουλα, αρκετοί συνάδελφοι και Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων της Ηλείας.
Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία των συναδέλφων από Πρέβεζα, Λευκάδα και Άρτα κκ Δ. Παππά, Δ. Πελεκούδα, Β. Τριάντη και Γ. Λαζοκίτσου.
Παρούσα ήταν και η ΕΑΑΝ Σαλαμίνας δια του εκπροσώπου της Γιάννη Γαρείου και άλλων μελών της. Τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους.
Για τον ΗΡΩΑ μίλησε ο ανηψιός του Κος Βασίλης Ιατρίδης.
Κατά την διάρκεια του γεύματος ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Πύργου ανακοίνωσε στους συγγενείς μια πρωτοβουλία του Ταμείου που τους ικανοποίησε ιδιαίτερα και αφορά την έκδοση και δωρεάν διανομή βιβλίου (βιογραφικού του Μ. Ιατρίδη), για το οποίο την επιμέλεια και συγκέντρωση στοιχείων, εχει ο ανηψιός του Β. Ιατρίδης..
Στην τελετή, επίσης, αναγνώσθηκε επιστολή του Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου Ι. Παυλόπουλου ΠΝ και του ΓΓ του ΥΕΝ Κου Διονυσίου Καλαματιανού.
Φωτογραφικό υλικό από την δημοσιογράφο Κα Νάνσυ Σπυροπούλου και τον Κ. Τσιχλιά.

Go to top