• 3

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 6

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 7

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 9

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 10

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 1

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 2

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

Το Σάββατο 18 Φεβ 2017 Παράρτημα της ΕΑΑΝ Ηλείας και ο Δήμος Πύργου σε μια σεμνή και λιτή τελετή χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας & Ωλένης κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ τίμησε τη μνήμη του Πυργιώτη ΗΡΩΑ του Πολεμικού Ναυτικού ΜΙΛΤΩΝΑ ΙΑΤΡΙΔΗ, Κυβερνήτη του Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.
Μεγάλη τιμή και χαρά για το Δ.Σ. του Παραρτήματος η παρουσία στην Επιμνημόσυνη Δέηση των ανιψιών του ΗΡΩΑ, κυρίων ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ΙΑΤΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο οποίος και ανάγνωσε το βιογραφικό σημείωμα του ΗΡΩΑ και παρέθεσε ντοκουμέντα για τον τόπο γέννησής του.
Χαιρετισμούς απηύθηναν :
Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αντιπλοίαρχος (Ε) εα Ζώης Υφαντής ΠΝ, ο οποίος καλωσόρισε και όλους τους παριστάμενους, Ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Αντιναύαρχος εα Σπύρος Περβαινάς ΠΝ και ο Εκπρόσωπος του Ελληνικού συνδέσμου Υ/Β Αντιναύαρχος εα Ροδαμάνθης Φουντουλάκης ΠΝ.
Στεφάνια κατέθεσαν :
Ο Ναυτικός Διοικητής Ιονίου Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Τριαντόπουλος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ, ο Δήμαρχος Πύργου, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ, ο Εκπρόσωπος του Ελληνικού συνδέσμου Υ/Β, και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΝ Ηλείας .
Εκ μέρους της οικογένειας στεφάνι κατέθεσαν όλα μαζί τα ανίψια του.
Τελετάρχης της εκδήλωσης ήταν ο Αντιπρόεδρος του Παραρτήματός Αντιπλοίαρχος (Ε) εα Τάσος Αράπογλου ΠΝ.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμος Πύργου παρέθεσε δεξίωση για τους προσκεκλημένους στο Δημαρχείο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, σύσσωμη η Πολιτειακή Ηγεσία, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, συνάδελφοι απο το Παράρτημα ΕΑΑΝ Σαλαμίνας, συνάδελφοί του Νομού και πλήθος κόσμου.
Το ΔΣ του Παραρτήματος ευχαρίστησε :
Τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Κώστα Στεφανόπουλο και την Δημοτική Αστυνομία Πύργου για τα μέτρα τάξης, τον Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ για τους απαραίτητους ορθοστάτες, τον πρωταθλητή παραολυμπιονίκη Παύλο Μάμαλο, για την παρουσία του. τον φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο για την παρουσία του και το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Λεχαινών Κο Γαλάτη Γεώργιο για την συνεχή παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις, όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η η εκδήλωση και όλους τους συναδέλφους και πολίτες για την παρουσία τους.
 
Go to top