Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΝΝΑ, ΝΝΣ, ΝΝΚ, Οδοντιατρείο & 424 ΓΝΣΕ

  Παρακαλούνται τα Μέλη μας που δεν έχουν, ακόμη, αποκτήσει κωδικούς για Ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, να μελετήσουν τις οδηγίες, που αναδημοσιεύονται αναλυτικότερα παρακάτω:

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΚΕΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ
  ΝΝΑ, ΝΝΣ, ΝΝΚ, Οδοντιατρείο & 424 ΓΝΣΕ

  Εισερχόμαστε στην ιστοσελίδα του της ΕΑΑΝ (www.eaan.gr).

  Κατεβάζουμε την κυλιόμενη μπάρα των μενού δεξιά μέχρι να δούμε το εικονίδιο με το σήμα του ΝΝΑ, στο οποίο να αναγράφεται: «Κλείστε ραντεβού σε ΝΝΑ, ΝΝΣ & 424 ΓΣΝΕ» και κάνουμε κλικ.

  Επιλέγουμε ”Για το ΝΝΑ, ΝΝΣ, ΝΝΚ, Ε.Ι Οδοντιατρικού κάντε κλικ εδώ”, κάνουμε κλικ και μπαίνουμε στην ιστοσελίδα του ΠΝ:
  Εφαρμογή ραντεβού Εξωτερικών Ιατρείων του ΝΝΑ

  Πατάμε έναν από τους υπερσυνδέσμους στο τέλος της σελίδας με την φράση:
                                                      «Αν δεν έχετε λογαριασμό δημιουργήστε έναν πατώντας εδώ»

   Πατάμε τα μπλε γράμματα και αυτόματα μεταφερόμαστε σε νέα ιστοσελίδα όπου ζητείται να καταχωρήσουμε το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και το Επώνυμο  του νέου χρήστη. Πατάμε αναζήτηση. Στην επόμενη σελίδα αναγνωρίζουμε αν είναι σωστά στοιχεία του ατόμου και πατάμε συνέχεια.

  Στο επόμενο βήμα απαιτείται να συμπληρώσουμε μια σειρά από στοιχεία (email,  διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).

  Πατάμε συνέχεια. Εμφανίζεται ένα μήνυμα που μας ενημερώνει πως η διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά πρέπει να μεταβούμε στη διεύθυνση email που δηλώσαμε παραπάνω.

  Εκεί θα έχει έρθει ένα email με ένα σύνδεσμο για να γίνει τελικώς η ενεργοποίηση του λογαριασμού. Ο σύνδεσμος εν ισχύ για 2 ημέρες.

  Πατώντας στον σύνδεσμο, ανοίγει νέα σελίδα όπου απαιτείται να εισάγουμε Όνομα χρήστη (Username) και κωδικό (password) τα οποία θα χρησιμοποιούμε ώστε να εισερχόμαστε στην πλατφόρμα.

  Αφού εισάγουμε τα παραπάνω διαπιστευτήρια τα οποία ικανοποιούν του περιορισμούς που παρουσιάζονται στην οθόνη πατάμε το κουμπί «Εγγραφή». Αν μας ζητήσει να αποθηκεύσει τους κωδικούς για μελλοντική χρήση και για να παραμένουμε συνδεμένοι επιλέγουμε όχι!

  Εφόσον έχουμε εισάγει σωστή μορφή διαπιστευτηρίων εμφανίζεται μήνυμα με πράσινο τικ  που μας ενημερώνει πως ο λογαριασμός ενεργοποιήθηκε επιτυχώς. Πλέον επιστρέφοντας στο Βήμα 2 μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό για να εισέλθουμε στην πλατφόρμα και να κλείσουμε ραντεβού ηλεκτρονικά.

  Για να δημιουργήσουμε λογαριασμό για τα υπόλοιπά μέλη, αν είμαστε συνδεδεμένοι πατάμε το κουμπί που γράφει ΕΞΟΔΟΣ επάνω δεξιά. Ακολουθούμε τα βήματα από την αρχή για κάθε Μέλος ξεχωριστά!