Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κοπής Βασιλόπιτας έτους 2023 στο Παράρτημα ΕΑΑΝ Β. Ελλάδος (Θεσ/νίκη) / Στιγμιότυπα

  Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας του Παραρτήματος της ΕΑΑΝ στη Θεσσαλονίκη, στον φιλόξενο χώρο του Ναυτικού Σταθμού Βορείου Ελλάδος (ΝΑ.Σ.Β.Ε).

  Παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΝ Αντιναύαρχος ε.α Σπυρίδων Περβαινάς ΠΝ, το μέλος του ΔΣ/ΕΑΑΝ Υποναύαρχος (Ο) εα Στυλιανός Μάρκου ΠΝ, πλήθος μελών μας από το ΠΝ και το ΛΣ-ΕΛ/ΑΚΤ που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και των όμορων Νομών, καθώς και το ΔΣ του Παραρτήματος.

  Τον λόγο έλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΝ που με σαφή και περιεκτικό λόγο αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα ενδιαφέροντός μας, στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Υποναύαρχος εα Δημήτριος Τσαϊλάς ΠΝ καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παριστάμενους συναδέλφους για την παρουσία τους με ελπιδοφόρες ευχές, και την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Κυριάκος της τοπικής ενορίας της Καλαμαριάς.

  Η συγκίνηση των συναδέλφων ήτο εμφανής, και οι σχολιασμοί με τις συζητήσεις και τα “πειράγματα” ήταν επίκαιρα σε κάθε παρέα.

  Μετά το πέρας της τελετής το πρωτόκολλο όριζε την επίσκεψη σε παρακείμενο μεζεδοπωλείο “πρός ψυχικήν ανάτασιν του προσωπικού”, όπερ και εγένετο.

  Ευχή του ΔΣ του Παραρτήματος ήταν, η υγεία και ευτυχία σε όλους και στις οικογένειές των.