Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αν είστε ήδη μέλος της ΕΑΑΝ και επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας  σας, κάντε κλικ εδώ.
Τα στοιχεία σας η ΕΑΑΝ τα διαχειρίζεται για αποκλειστική εσωτερική χρήση ή επικοινωνία με τα μέλη της και δεν θα διατεθούν ΠΟΤΕ σε τρίτους (Συμφωνία με όρους GDPR). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία διόρθωσης των στοιχείων εγγεγραμμένου ήδη μέλους της ΕΑΑΝ, διαβάστε παρακάτω…

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Όταν κάποιος εγγράφεται στην ΕΑΑΝ, καταθέτει αίτηση εγγραφής στην οποία αναφέρει προσωπικά και υπηρεσιακά στοιχεία του. Αν κάποια από αυτά τα στοιχεία αλλάξουν (και μας ενδιαφέρουν κυρίως τα στοιχεία επικοινωνίας με τα μέλη μας, όπως Διεύθυνση Διαμονής/Αλληλογραφίας, τηλέφωνα(σταθερό και κινητό) και Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail)), τότε υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης αυτών των στοιχείων ηλεκτρονικά, από το ίδιο το μέλος και με δική του ευθύνη, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Η εφαρμογή αυτή είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για την καταχώρηση των αιτήσεων παραθερισμού και είναι γνωστή ήδη σε αρκετά μέλη. 
Έτσι αν ακολουθήσετε τον παραπάνω σύνδεσμο (στην αρχή ή το κάτω μέρος της τρέχουσας σελίδας), θα μεταφερθείτε (σε νέα καρτέλα) στην εφαρμογή καταχώρησης των αιτήσεων παραθερισμού των μελών μας και εκεί πρέπει να κάνετε κλικ στην εικόνα που βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης και αναγράφει “Αλλαγή Στοιχείων”
Αρχικά θα πρέπει να καταχωρήσετε κάποια προσωπικά στοιχεία για να εισέλθετε στην εφαρμογή (τα στοιχεία είναι αρκετά και πολύ προσωπικά για μεγαλύτερη ασφάλεια).
Μετά την είσοδο ακολουθεί η σελίδα όπου μπορείτε να δείτε και να τροποποιήσετε (αν απαιτείται) τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα οποία αποθηκεύονται αυτόματα όταν πατήσετε “Συνέχεια”, (οπότε και εμφανίζεται σχετικό μήνυμα).

Μπορείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία σας όσες φορές επιθυμείτε αλλά φροντίστε για την ορθότητά τους, διαφορετικά η ΕΑΑΝ ΔΕΝ θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Επίσης στην κάτω δεξιά θέση, στην οθόνη της εφαρμογής, υπάρχει η ένδειξη Οδηγίες Χρήσης όπου κάνοντας κλικ, ανοίγει αρχείο οδηγιών σε νέα καρτέλα,  όπου μπορείτε να βρείτε βοήθεια και οδηγίες για την χρήση της εφαρμογής. Αν έχετε δυσκολία να εισέλθετε στην εφαρμογή, αρχικά διαβάστε τις οδηγίες χρήσης και αν ακόμα έχετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με e-mail στο taytothtes@eaan.gr διότι πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση στα ζητούμενα προσωπικά στοιχεία. 

ΜΗΝ στέλνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην ΕΑΑΝ με e-mail ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο, ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠ’ΟΨΙΝ

Αν λοιπόν είστε ήδη μέλος της ΕΑΑΝ και επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας  σας, κάντε κλικ εδώ.