Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ανακοίνωση ΕΑΑΝ / Άυλη Συνταγογράφηση

  Στη συνέχεια ανακοινώσεων, περί λήψης μέτρων αποφυγής περαιτέρω διασποράς επιδημίας Κορονοϊού Covid-19, σας γνωρίζεται ότι  για την προστασία των Μελών μας, αλλά και του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων μας, οι Συνταγογραφήσεις λαμβανομένων φαρμάκων και εμβολίων, που αφορούν χρόνιες παθήσεις και των Αποστράτων, ως σήμα ΓΕΝ 131139 Οκτ 20, θα εκτελούνται πλέον και μέχρι νεωτέρας και ηλεκτρονικά, με άυλη συνταγογράφηση.

  Με την άυλη συνταγογράφηση φαρμάκων, θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις συνταγές σας από τον ιατρό, χωρίς εκτύπωση (προσωπική παρουσία), με sms η email.

  1. Για την υλοποίηση των παραπάνω παρέχονται οδηγίες εγγραφής σας στην πλατφόρμα του Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπου μεταξύ των άλλων θα χρειαστείτε:
  • Τους κωδικούς πρόσβασης στο TaxisNet, για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας
  • Τον αριθμό ΑΜΚΑ
  • Το κινητό σας τηλέφωνο ή / πρόσβαση στο email σας, όπου θα σας αποσταλούν κωδικοί επιβεβαίωσης πριν την ενεργοποίηση.
  1. Για την άυλη συνταγογράφηση απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλ 210 4649424 για να σας καθορισθεί ο ακριβής χρόνος επικοινωνίας με τον γιατρό που θα εκτελέσει την συνταγογράφηση. Το εν λόγω ιατρείο, Άυλης Συνταγογράφησης, θα λειτουργεί κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από 09:00 έως 13:00.
  2. Η συνταγογράφηση αφορά μόνο στα χρονίως λαμβανόμενα φάρμακα και εμβόλια ασθενών.

   

  *** Δείτε σχετικό Έγγραφο ΓΕΕΘΑ

  *** Δείτε το γνήσιο αντίγραφο της Ανακοίνωσης