Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΕ/ΕΑΑΝ Πολιτείας Καλιφόρνια USA / Παρουσίαση του βιβλίου “Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΑ ΟΧΥΡΆ”

    Από την δραστηριότητα του Τοπικού Εκπροσώπου/ΕΑΑΝ Πολιτείας Καλιφόρνια USA Αντιναυάρχου (ΥΙ) εα Αλεξάνδρου Κοκκινίδη ΠΝ κατά την εδώ παραμονή του, και ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη.

    Παρουσίαση του βιβλίου “Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΑ ΟΧΥΡΆ”. Ήταν μια βραδιά μαγική! Το θεατράκι στο Νέο Πετρίτσι γέμισε από νωρίς. Η συγγραφική δραστηριότητα του 13χρονου Μηνά έκανε δυναμική αρχή! Προλόγισαν το ιστορικό παραμύθι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη κ. Αλέξανδρος Κοκκινίδης κι η φιλόλογος κ. Ζήκα Διονυσία! Η συνέχεια ήταν συναρπαστική…
    Ο Καραγκιόζης κι η παρέα του δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το Έπος των Οχυρών! Το μήνυμα της παράστασης ήταν σαφές: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΌΡΘΩΤΟ! Η εκδήλωση έκλεισε με τις ιστορίες τριών ηρώων που πολέμησαν στη Μάχη των Οχυρών, κάνοντας έτσι το καλύτερο μνημόσυνο γι αυτούς!

     

    *** Οι εκπαιδευτικές επιμορφωτικές εκδηλώσεις του ανωτέρω συνδέσμου, που τονίζουν την προσφορά των βετεράνων στην κοινωνία, ενισχύονται οικονομικά και από δραστηριότητες Αποστράτων Ελληνοαμερικανών στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας που συντονίζει ο ΤΕ/ΕΑΑΝ μας εκεί.