Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συμμετοχή ΕΑΑΝ/Σαλαμίνος στις Εκδηλώσεις Επετείου 200 ετών (1821-2021) από την κήρυξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της Χώρας μας

    Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση Επετείου 200 ετών από την κήρυξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της χώρας μας που προγραμματίσθηκε από το Δήμο Σαλαμίνος, το Σάββατο 26 Ιουνίου ’21, το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού μεγάρου με την συμμετοχή του ΔΣ του Παραρτήματός μας στη Σαλαμίνα. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, έγινε αναφορά της συμβολής της Σαλαμίνας στον Αγώνα του ’21, από Μέλη του ΔΣ (Αρχιπλοίαρχο εα Φ. Ανδριανό ΠΝ και Πλοίαρχο (Ε) εα Α. Περδικούρη ΠΝ).

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι:
    Δήμαρχος Σαλαμίνος Γ. Παναγόπουλος, μετά του Προέδρου του ΔΣ Λ. Καπαραλιώτη και μελών του Δημ. Συμβουλίου, Η Πρόεδρος της επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεγάρων & Σαλαμίνος, οι Βουλευτές Δ. Μαρκόπουλος της ΝΔ & Ι. Ραγκούσης του ΣΥΡΙΖΑ, Εκπρόσωπος του Αρχηγού Στόλου, οι Επίτιμοι Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Δ. Ελευσινιώτης και Α/ΛΣ Ναύαρχος Χ. Δελημιχάλης, τα ΔΣ των Παραρτημάτων ΕΑΑΝ & ΕΑΑΣ Σαλαμίνος, αρκετοί Συνάδελφοι και πλήθος κόσμου.


    *** Δείτε το κείμενο ”Η Συμβολή της Σαλαμίνας στην Επανάσταση του ’21”