Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εορταστηκές Εκδηλώσεις για την Ημέρα των ΕΔ στη Σαλαμίνα / Έκθεση Ζωγραφικής

    21 Νοεμβρίου, ημέρα ευλαβικής μνήμης των Εισοδίων της Θεοτόκου, έχει καθιερωθεί ως ημέρας εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, των Αποστράτων & Βετεράνων.

    Η εορταστική εκδήλωση, για τον εορτασμό των ΕΔ, στη Σαλαμίνα, πραγματοποιήθηκε στον Ι. Ναό των Εισοδίων της Παναγίας, των Αμπελακίων, με την συμμετοχή των ΔΣ των Παραρτημάτων ΕΑΑΣ και ΕΑΑΝ Σαλαμίνος και πλήθους Μελών και φίλων.

    Ομιλία σχετικά με την Ημέρα, εκφωνήθηκε από το Μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΝ/Σαλαμίνος Πλωτάρχη (Ε) εα Ν. Γραμματικό ΠΝ.

    Μετά το πέρας της Δοξολογίας προσφέρθηκε καφές σε όσους προσήλθαν στο εντευκτήριο της ΕΑΑΝ/Σαλαμίνος και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα ζωγραφικής του αείμνηστου συναδέλφου μας Ανθυποπλοιάρχου (Ε) εα Αγγελή Κορρού ΠΝ.

    Από τους πρώτους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της ημέρας των ΕΔ αλλά και την Έκθεση, ήταν ο Δήμαρχος Σαλαμίνος κ. Γ. Παναγόπουλος μετά της οικογένειάς του, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κα. Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, καθώς και η οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου που είχε την ευγενή καλοσύνη να διαθέσει μέρος των έργων του για την Έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου (ώρες λειτουργίας Έκθεσης καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 10:30-12:30).