Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εορτασμός Ανάληψης του Κυρίου στη Σαλαμίνα

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, ο εορτασμός της ‘Αναλήψεως’ στη Σαλαμίνα, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, με τη συμμετοχή του ΔΣ του Παραρτήματος της ΕΑΑΝ στη Σαλαμίνα (Υποναυάρχου (Μ) εα Γ. Κουτσούκου ΠΝ, Υποναυάρχου εα Δ. Λαδουκάκη ΠΝ, Αρχιπλοιάρχου εα Φ. Ανδριανού, Πλοιάρχου (Ε) εα Ανάρ. Περδικούρη ΠΝ, Πλωτάρχη (Ε) εα Ν. Γραμματικού ΠΝ και του αναπληρωματικού Μέλους Ανθυπασπιστή (Ε) εα Μ. Βιλλιώτη ΠΝ) και αρκετών Μελών.
    Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, από το ΔΣ της ΕΑΑΝ: ο Πρόεδρος Αντιναύαρχος εα Θ. Γερούκης ΠΝ, ο Διευθύνων Σύμβουλος Πλοίαρχος (Ε) εα Εμμ. Αναγνωστάκης ΠΝ και τα Μέλη του ΔΣ/ΕΑΑΝ Αρχιπλοίαρχος εα Δ. Λαγαρίας ΠΝ και ο Αντιπλοίαρχος εα Ι. Γαρείος ΠΝ (Αναπληρωτής Διευθ. Σύμβουλος) καθώς και ο Πλωτάρχης (Ε) εα Γ. Αλεξανδράκης ΠΝ, σύμβουλος της ΕΑΑΝ επί νομικών θεμάτων. Επίσης παρέστησαν ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ και πρώην ΥΦΕΘΑ Ναύαρχος εα Δ. Ελευσινιώτης ΠΝ, ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ι. Δρυμούσης ΠΝ και ο Επίτιμος ΓΕΠΝ Αντιναύαρχος (Μ) εα Α. Μιχάλαρος ΠΝ, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ στη Σαλαμίνα Υποστράτηγος εα Β. Μήττας και ο Αντιπρόεδρος Όθων Κυπριωτάκης. Επίσης παρέστησαν:
    από την Τοπ. Αυτοδιοίκηση οι: Αντιδήμαρχος Έργων Ν. Κόγιας μετά του Δημ. Συμβούλου Μ. Σκιαθίτη και η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής και επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.
    από το ΠΝ οι: ΓΕΠΝ Υποναύαρχος (Μ) Σ. Τσαμίλης ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ, ο Διοικητής ΝΣ Αρχιπλοίαρχος (Μ) Σπ. Μαντής ΠΝ, ο Εκπρ. Τύπου του ΓΕΝ Πλοίαρχος Ε. Σιμαγιάς ΠΝ και οι Επιτελείς του ΝΣ Αντιπλοίαρχος (Ε) Ανδ. Γκούσης ΠΝ και Σημαιοφόρος (Ε) Σ. Νέζης ΠΝ.
    Μετά τη Λειτουργία, στο εκκλησάκι του Αγ. Δημητρίου στα Βασιλικά, προσφέρθηκε καφές στο Παράρτημα και Προαιρετικό γεύμα στην ταβέρνα ‘Ψίθυροι Γεύσεων’.