Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Δυνατότητα χρήσης των υποδομών του θερέτρου ΝΒΝΕ (Αγ. Μαρίνα)

Σας  υπενθυμίζεται ότι επιτρέπεται η είσοδος στο ΘΑΝ/ΝΒΝΕ ως επισκέπτες σε Αξιωματικούς εε, εα και πολιτικό προσωπικό του ΠΝ εν υπηρεσία και συνταξιούχους, μετά των δικαιούμενων μελών τους, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του θερέτρου, εκτός κάθε δεύτερης (2ης) Πέμπτης έκαστης παραθεριστικής περιόδου.
Επισημαίνεται ότι οι επισκέπτες δύναται να κάνουν χρήση των υποδομών του θερέτρου μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας αυθημερόν (από ώρας 08:00 πμ) με το γραφείο υποδοχής ΘΑΝ/ΝΒΝΕ στα τηλέφωνα (22940-60110/ VPN 6947159189) με σκοπό την έγκαιρη κράτηση θέσεων και την αποφυγή άσκοπης προσέλευσης στις εγκαταστάσεις του ΘΑΝ, λόγω και της μειωμένης χωρητικότητας του θερέτρου στο πλαίσιο εφαρμοζόμενων μέτρων αποφυγής διασποράς Covid-19.
Προς αποφυγή συνωστισμού στην πύλη εισόδου του θερέτρου υφίσταται η απαίτηση επίδειξης δελτίου εισόδου από τα ενήλικα μέλη των δικαιούχων.
Από τούδε και μέχρι νεότερης διαταγής επιτρέπεται η είσοδος προσκεκλημένων στο θέρετρο μόνο καθημερινές τηρούμενων των διαλαμβανομένων ανωτέρω παραγράφων.